PÁLYÁZATAINK

• A projektünk keretében beszerzésre kerülő kéttengelyes daráló gép hatékonyabbá teszi termelési folyamatunkat, elő aprítja a hulladék fóliát és ez által több anyagot, jobb minősében tudunk gyártani, ami profit növekedéshez vezet. A gép beszerzése után jelentős mértékben megnő a jelenlétünk a külföldi piacokon, további munkavállalókat tudunk alkalmazni, árbevételünk és exportunk jelentős mértékben növekedni fog. Az „értéket a pénzért” elvet szem előtt tartva a beszerzendő gép a piacon megtalálható legfejlettebb kategóriába tartozik, mégis ára alacsonynak mondható. A fejlesztéssel a már cégünk alkalmazásában álló értékes munkaerő vállalkozásunknál tartása, hosszú távú foglalkoztatása valósul meg, valamint a projekt megvalósulásával megteremtjük a tárgyi feltételét szakmai tovább fejlődésüknek. A projekt során megvalósításra kerül az épületek hőszigetelése, így biztosítani tudjuk a fűtési energia hatékonyságát és költségcsökkenéshez is vezet. Abba az irányba fejlesztünk, ahol várhatóan az igények a vásárlói igények növekednek, kapacitásunkat ott növeljük, ahol a jelenlegi információk szerint a legnagyobb keresletet látjuk. Az új gépnek köszönhetően új megrendeléseket tudunk teljesíteni, így munkavállalóink számára munkahelyet tudunk biztosítani hosszú távon is.

 • A projekt befejezési dátuma: 2021.06.30.
 • Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-01489

A projekt megvalósítás során egy darab FRG80 műanyag granuláló gépsor került beszerzésre. A műanyag granuláló gépsor beszerzését indokolja, hogy megrendelés állományunk mértéke folyamatos növekszik. Az új és régi partnerek olyan kihívásokat állítanak vállalkozásunk elé, ami igényli a technológiai fejlesztést. Jelen projektünk megvalósulása révén cégünk tevékenysége újabb technológiai irányba bővül, ezzel a megkereséseknek szélesebb körben eleget tudunk tenni, megrendeléseink száma tovább növekszik, mely összhangban van cégünk rövid és hosszú távú céljaival. A projekt megvalósulása hosszabb távon biztosítja a cég nyereséges működését, mivel alkalmassá teszi a vállalkozást speciálisabb munkák elvégzésére, így jelentősen nő műszaki színvonala és javul versenyképessége. Az „értéket a pénzért” elvet szem előtt tartva a beszerzendő gép a piacon megtalálható legfejlettebb kategóriába tartozik, mégis ára alacsonynak mondható. Fontos cél a gép beszerzésénél, hogy a vevőink által megkövetelt, jó minőségű termékek gyártását maradéktalanul ellássuk. A fejlesztéssel a már cégünk alkalmazásában álló értékes munkaerő vállalkozásunknál tartása, hosszú távú foglalkoztatása valósul meg, valamint a projekt megvalósulásával megteremtjük a tárgyi feltételét szakmai továbbfejlődésünknek. A fejlesztésünk eredményeként a nettó bevételünk ugrásszerűen megnő és az exportnövekedés elérheti a nettó árbevétel 80-90%-t

 • A projekt befejezési dátuma: 2018.09.26
 • Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-16-2017-01672

 

 

 

 

 


„A Fehérvár Plastic & Cleaning Kft. versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén”

 • A kedvezményezett neve: FEHÉRVÁR PLASTIC & CLEANING Korlátolt Felelősségű Társaság
 • A projekt címe: „A Fehérvár Plastic & Cleaning Kft. versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén”
 • A szerződött támogatás összege: 15 000 000 Ft
 • A támogatás mértéke: 50%
 • A projekt tartalmának bemutatása: A B65/1300 PE fólia fúvó berendezés beszerzésével új termék előállítására leszünk képesek, ezáltal növelve hatékonyságunkat, jövedelmezőségünket. Az új eszköz segítségével cégünk a vásárolt vagy saját maga által előállított Ldpe granulátumból egy új terméket lesz képes előállítani. Ez a termék fólia tekercs lesz mely egyből nyomdázható és 1300 mm szélességben gyártható. A terméket bármely zacskó/zsák stb. gyártónak értékesíthető. Célunk a meglévő vevői kör egyre növekvő igényeinek magas szintű kielégítése és újabb vevők, más szegmensek megnyerése. A beszerzendő gépeknek köszönhetően növelni tudjuk termelési kapacitásunkat, precízebb, minőségibb alapanyagot tudunk készíteni és a gyártási idő is lerövidülhet, a fejlesztést követően, a növekvő megrendelések következtében árbevételünk növekedésére számítunk. Jelen projekt megvalósulásával a cég gyártási folyamataiba innovatív megoldásként illeszkedve, a cég életében újdonságként megjelenve hatékonyabb munkavégzést eredményez, mely a versenytársakkal szemben előnyt jelent. A létrehozásra kerülő új munkahelyek pedig segítik a régióból történő elvándorlás csökkentését. A fejlesztés eredményeként a vállalkozásunk termelékenysége növekszik, árbevételünk emelkedik. A folyamat eredményeként fenntartható munkahelyek jönnek létre. A sikeres projekt megvalósítást követően nő vállalkozásunk versenyképessége, ezáltal új piacok lehetőségei nyílnak ki előttünk.
 • A projekt befejezési dátuma: 2019.04.16.
 • A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8- 17-2017- 00704

Kapcsolat

 • 8111 Seregélyes - Jánosmajor Agrofree Ipari Park 025/29
 • 8111 Seregélyes-Jánosmajor, Agrofree Ipari Park 8. épület
 • +36-70/392-4254
 • info@fehervarplastic.hu


Copyright © 2014 Fehérvár Plastic & Cleaning Kft.

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.